H&B Larsson Bygg AB drivs idag i tredje generationen av André Sangwall, och är aktivt över hela Stockholmsområdet med betoning på Huddinge. Vi har en väl etablerad kundkrets som vi utför allehanda byggarbeten åt såväl privatpersoner som företag. Vi arbetar dessutom med organiseringsverktyget Coredination, vilket innebär att du som kund alltid kan hålla dig uppdaterad kring hur ditt projekt fortskrider. Det ger dig en enorm trygghet. I filmen till höger kan du höra André berätta mer om hur vi jobbar.

Kort historik

H&B Larsson Bygg AB är ett familjeföretag i tredje generation. Det startades på 1970-talet av Harry och Bo Larsson, farfar och farbror till André. Efter att ha kommit i kontakt med Lidingö Kommun, utförde de under ca 20 år betydande arbeten för dem, så som kyrkor, skolor och andra kommunalägda lokaler. Från början av 1990-talet drevs sedan H&B Larsson Bygg AB ensam av Andrés pappa Stig och idag drivs firman alltså av André själv, i tredje generationen.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Andre Sangwall

 

Joakim

 

Mikael

Fredrik

 

Andreas

Jesper

Fordon

20131203_083720